What’s gonna happen?

Ik heb natuurlijk niet voor niets vanaf de zomer hard gewerkt om dit tripje naar Zweden te bekostigen en gelukkig vindt ook de overheid me lief en krijg ik naast stufi ook een erasmusbeurs en OV-kaart vergoeding. Katsjing! Dat geld moet rollen, en dus heb ik de nodige tripjes gepland staan. Hieronder vindt u een klein overzicht van wat ik wanneer aan het doen ben. Living the dream, noemen we dat!

Februari
2 februari: naar Ellie Goulding in Kopenhagen met meisjes uit Spoletorp North
11/12 februari: Steven en Maarten (aka the brows) komen Lund onveilig maken
23 februari: op naar Helsinki! Hier zullen we één dag de stad verkennen waarna we doorgaan naar..
24 februari: LAPLAND! Met een bus naar het hoge noorden van Finland, waar we 6 dagen zullen verblijven, hopelijk omringd door het noorderlicht en husky’s! 

Maart
1 maart: it’s mah 21th birthday! Hopelijk onvergetelijk, want deze zal ik spenderen in Finland.
15 maart: 2 jaar samen met Geart-Jan, al spenderen we deze dag helaas niet samen. Toch waard om in de agenda te zetten, misschien een skype date plannen van een dag lang?
19/23 maart: m’n lievelingszusje komt langs! Ik zal haar het nodige Zweeds leren, Lund laten zien, wie weet naar een feestje..? Wordt leuk!

April
15/20 april (data staan nog niet vast): Geart-Jan komt langs! Woehhh. Wanneer precies hangt nog af van mogelijke herkansingen, maar daar heb ik alle vertrouwen in.
25/26/27 april: En ik hoef niet lang alleen te zijn, want een week later komen mijn geliefde roeivriendinnetjes al langs. Kantje Boord re-united!

Mei
16/17/18 mei: Lundakarneval! Dit evenement vindt maar één keer in de vier jaar plaats, dus dat gaat groots worden. In 2010 kwamen er maar liefst 400.000 mensen naar Lund om de parade te zien.. slik.

Juni

En in juni ga ik alweer weg.. snik! Ik word de 15e uit m’n kamer gekickt. Er staat nog niets op de planning, maar er is altijd ruimte voor activiteiten ;)

Related posts: