Fijne wegdroomliedjes

Of je nu in de sneeuw, regen, of zon zit.. wegdroomliedjes zijn altijd fijn. Even uit het raam (of voor je uit) staren, kop thee in je hand, nergens aan denken.

Bon Iver – re:stacks

Deze van Bon Iver is mijn absolute favoriet. Zoals ik al tegen GJ zei: aahh dit is het allermooiste liedje ooit. Voor nu. (ik heb nogal de neiging om iets tot ‘het allermooiste ooit’ te verklaren en een week later alweer iets anders het allermooiste te vinden namelijk). Maar serieus, luister dit.

Jeff Alexander – Come Wander With Me


Als ik dit op zet denk ik aan een mooie zomerdag.. een stelletje ligt in een weiland onder een boom, omringd door bloemen, er waait een licht windje.. droom je al mee?

Coldplay – See you soon (live 2003)

Dit is mijn ultieme ‘alles komt wel weer goed’-liedje. Zo’n liedje dat je opzet als je het even niet meer ziet zitten of super gestrest bent. Eén van de oudste liedjes van Coldplay, maar nog steeds een van de mooiste, vooral in deze live uitvoering uit 2003.

Jullie nog suggesties voor fijne wegdroomliedjes?

Related posts: