Bali III

mama marjoleinEn hier is alweer Bali fotoreport nummero drie!

Dit zijn misschien wel mijn favorieten van alle foto’s die ik heb gemaakt. Het tochtje naar Nusa Lembongang (een eiland in de buurt), een tweede lunch bij het goedkope eettentje waar het licht prachtig was en een bezoek aan het vogelpark. Klik snel op lees verder voor meer foto’s en verhalen!

marjolein dream beach vogelsnusa lembongang rijstvelden

suzanne schommel

Ten eerste, die vogels aaah! Zijn ze niet prachtig? Ik was met vriendlief (grootste vogelgek die ik ken) al eens naar Avifauna in Nederland geweest, waar ik al een beetje verliefd was geworden op alle gekleurde tropische vogels, dus ik was erg blij dat we naar dit vogelpark op Bali gingen. Hier zaten de papegaaien gewoon in de bomen, liepen er tal van vogels rond op de grond én mocht je met vogels op je arm op de foto. Jeeej! Fashionminded als ik ben had ik natuurlijk speciaal mijn tropische palmbomen jurkje aangetrokken muaha.
Dan Nusa lembongang: een prachtig eiland met witte bounty stranden. Na een heftige speedboat trip van ongeveer dertig minuten (het was serieus net een achtbaan) kwamen we op het eiland aan en werden we in een busje naar onze snorkel spot gebracht. De zeebodem was prachtig met allerlei Finding Nemo vissen en kleurijk koraal. Zo mooi! Zelfs m’n moeder die niet van vissen houdt was haast niet uit het water te krijgen haha. Daarna bleven we nog even hangen bij de strandtent die ons opving voor een lunch (mmm bami!) en viel ik zelfs even in slaap in de hangmat. Zo, dat is nog eens paradijselijk. Daarna namen we een taxi naar de andere kant van het eiland, waar zich ‘Dream Beach’ bevond, te zien op de bovenste foto. Een hele woeste zee met alle kleuren turkoois en blauw die je ooit gezien hebt. Zwemmen was haast niet te doen door de heftige golven, maar m’n zusje en ik gingen toch nog even kniediep het water in om even af te koelen.
Verder zijn er in dit fotoreport foto’s te zien van de lunch die we wederom hadden in het goedkope eettentje in Ubud. Het licht was prachtig en het eten was heerlijk, een fijne middag om aan terug te denken. Daar maakte ik ook deze foto van mijn zusje op de schommel, die ik misschien wel de leukste foto vind die ik ooit gemaakt heb. Zo kleurrijk! Monet kwam ook nog even langs en schilderde de achtergrond ;)

Binnenkort het vierde (en waarschijnlijk) laatste deel van de Bali foto’s!

Related posts: