Roamler: ik geef een invite weg!

win een invite!

“Ik ga nog even langs die Albert Heijn om een roamler opdracht te doen” is een zin die ik vaak gebruik. Soms met als antwoord een begrijpende knik, soms een vragend gezicht: “wat is Roamler nu weer?”

Roamler is een smartphone app waarmee je geld kunt verdienen! Dit doe je door opdrachten uit te voeren. Hierbij moet je denken aan bijvoorbeeld gevaarlijke wegsituaties fotograferen, de frisdrankvoorraad in een supermarkt tellen of je mening geven over een gebouw in jouw buurt. Ikzelf doe het al zo’n anderhalf jaar en ik vind het een erg leuke én handige manier om een zakcentje bij te verdienen. Inmiddels ben ik in level drie aanbeland en dus mag ik een uitnodiging weggeven. Je kunt namelijk alleen deel worden van de Roamler familie als je uitgenodigd wordt! (it’s special like that).

Deze winactie is verlopen en er is een winnaar gekozen! 

Related posts: