Party songs voor als je blij wilt worden.

Galantis – SmileToen Miike Snow dit clipje van Galantis op Facebook postte moest ik het natuurlijk even luisteren. Galantis is Zweeds (net als Miike Snow overigens, omg, écht al het goede komt uit Zweden) en Miike Snow’s Christian Karlsson is deel van het duo. Dit liedje heeft me al door de nodige pre-party’s/party’s/en opruimen-na-party’s gesleept.

Medina – Miss Decibel 
We zaten in de auto op weg naar Bjärred toen dit liedje op de radio kwam. De vrolijke beat was het eerste wat me opviel, daarna dat het in het Zweeds was. “Zweedse rap, oh my dit moet ik hebben!”. Gelukkig was daar Shazam en zo werd Miss Decibel de tune van elk feestje hier.

Foals – My number

Dit is my happy song. Toen we in de lange rij stonden voor het Karneval werd op een gegeven moment dit liedje gedraaid. Hoe moe en chagrijnig ik toen ook was, het verdween spontaan met Foals. Dit liedje is vooral uitstekend om gek op te dansen (bijvoorbeeld rond te zwieren door de woonkamer en elke spier in je lichaam bewegen). Ik zou zeggen; probeer het eens!

Related posts: