Tien weetjes over mij.

did you know?

1. Ik haat paprika’s. De smaak is bitter, de textuur is raar, je proeft het overal doorheen… BAH.
2. Vroeger dacht ik dat je ‘vanille’ uitsprak/schreef als ‘vanier’
3. Je zult mij nimmer spotten met saaie sokken. Ik heb namelijk alleen maar gekleurde en gekke sokken!
4. M’n zusje, moeder en ik dansten vroeger vaak raar door de kamer op de eindsoundtrack van een blije film. De winnaar in ‘raar dansen’? Ik natuurlijk.
5. Ik ben heel erg eigenwijs en trek liever eerst m’n eigen plan voordat ik er achter kom dat het misschien toch niet zo goed werkte als ik had voorspeld en dan alsnog advies aanneem van iemand anders.
6. Ik heb een hekel aan bellen met vreemden. Vooral als ze mij bellen. M’n hartslag gaat omhoog, paniek in m’n ogen en allerlei vragen gaan door m’n hoofd: ‘wie is dit? waarom belt hij/zij? Wat wil deze persoon? Wat als ie een andere taal spreekt? AAAH’
7. Mijn favoriete grap is: ‘waarom kan Henk niet autorijden? … Henk is een steen’ Hahaha.
8. Ik was vroeger heel onsportief (gelukkig heb ik dat vanaf m’n studententijd toch nog opgepakt)
9. Ik verf m’n haar al zo’n vier jaar maar veel mensen denken dat het mijn eigen haarkleur is (ssst).
10. Op feestjes ben ik altijd ‘kwijt’. Ik heb namelijk de gewoonte rondjes te lopen en telkens nieuwe mensen te vinden waarmee ik een feestje kan bouwen. Als ik dan terug kom bij m’n vrienden zegt iedereen: ‘waar WAS je?’

Related posts: