Op naar Bali: beauty handbagage!

handbagage
Zoals jullie weten vertrek ik morgen naar Bali, woeh! Dit is mijn eerste reis buiten Europa en dus ook mijn eerste lange vlucht, spannend! We zitten zo’n 15 uur in het vliegtuig en hebben ook nog een 4 uur durende overstap in Hong Kong. Kortom: we zijn dus wel even onderweg. En het is dus belangrijk om wat fijne beautyspulletjes mee te nemen voor tijdens de vlucht (ik ga gewoon doen alsof ik al in een Balinese spa ben)

Desinfecterende gel – altijd handy
Een mini tandenborstel en tandpasta – wel zo fijn als je met een rotte ochtend adem wakker word..
Stress relief eye mask – Deze vond ik ergens in m’n kast, komt straks mooi uit met al die vliegstress en de loeiende airco in het vliegtuig.
Viktor & Rolf Flowerbomb – Grote kans dat als je me ergens tegenkomt, ik dit geurtje draag. Deze 30ML eau de parfum kreeg ik gister voor m’n (verlate) verjaardag en gaat zeker mee in het vliegtuig!
Deodorant – Zelfs een stress-protect variant, als dát niet goedkomt…
Dagcrème – Om dat vermoeide, uitgedroogde gezichtje op te peppen. Deze van L’oréal gebruik ik al een tijdje en is heel fijn!

Wat gaat er sowieso in jouw handbagage beauty bag mee?

Related posts: