Het leven van een stagiaire gaat niet over rozen.

outfit feb 2015 2
Halloooo! Sorry voor de enorme stilte, maar m’n leven is nogal druk geweest. Zo werkte ik in januari keihard aan m’n bachelorscriptie, ging ik naar een sollicitatie voor een stageplek, kreeg ik de stage (hoera!) en werkte ik een week later fulltime in Amsterdam. Pff, ik houd het zelf niet eens meer bij. Om het goed te maken een outfit post én een update over wat ik nu precies aan het doen ben. 

outfit feb 2015 1outfit feb 2015 3valentijnsdag

 Goed, eerst eens even over deze foto’s. Afgelopen zaterdag besloot ik na een drukke eerste stageweek dat het een heerlijke chilldag moest worden. En zo geschiedde; een paar wasjes draaien, beetje series kijken, op de bank liggen, en daarna met GJ de stad in voor taart bij de bakkerswinkel (we moesten Valentijnsdag toch een beetje vieren) én een kleine photoshoot bij de singel. De knalroze blouse moest ik aan van GJ (“want die is roze en het is Valentijnsdag”) maar ik had ‘m zelf ook met alle plezier uitgekozen. Wat een mooi ding is het toch (wel doodeng om ‘m aan te hebben want 1. zijde 2. peperduur 3. help). In ieder geval, we aten heerlijke taartjes, dronken koffie, slenterden in het avondlicht nog een beetje rond in Utrecht en maakten nu al de leukste samen-foto van 2015 (verhaal: nadat ik de zelfontspanner had aangezet struikelde ik en ging ik bijna het water in, waar door ik heel hard moest lachen en.. zie hier, een leuke foto).

Maar goed, m’n week was behoorlijk druk geweest want sinds kort heb ik dus een stage! Ik ben nu redactiestagiaire bij WOMEN Inc, een platform voor vrouwen. Ontzettend leuk en afwisselend! Zo schreef ik al enkele stukjes, deed ik research naar bijwerkingen van een medicijn, maakte ik salades voor de lunch en scande ik elke dag de kranten op relevant nieuws. Hoewel het kantoor heel gezellig en leuk is (en de lunch superlekker!), is het leven als forens toch wel even wennen. Elke dag zit ik om 08:10 in de trein en ’s avonds kom ik om 18:05 weer op centraal aan. Pff, het werkende leven is hard (maar wel leuk!)

Het is nu net 21:00 geweest en ik val alweer bijna in slaap, zo’n saaie muts ben ik geworden. Maar ach, het is voor een goed doel! Hopelijk ben ik er over een paar weken gewend aan en kan ik het weer opbrengen nuttige dingen te doen naast de stage, zoals hardlopen en bloggen!

Related posts: