Nieuwe suède schatjes.

nike schoenen
Wie mijn stijl een beetje kent weet dat ik veel jurkjes, strakke broeken en blousjes draag. Sportieve kleding (buiten het sporten) blijf ik over het algemeen ver vandaan.. Vans en Allstars vind ik nog wel leuk, maar een hoodie met een levensgroot logo zul je niet in mijn kast tegen komen. Die Nike Roshe run hype vond ik maar stom. En dus was het ook voor mij een verrassing toen ik in een random schoenen outlet een beetje verliefd werd op deze Nikes. Toegegeven: ze zijn niet knalgeel, ze hebben geen rare vleugels aan de zijkant en door de verborgen sleehak zijn ze nog een beetje vrouwelijk, dus zo ver van mijn eigen stijl zaten ze eigenlijk ook niet. Toen ik ze aandeed was ik verkocht, al twijfelde ik met mijn probleemvoetjes nog wel een beetje over de sleehak. Maar ach, yolo, m’n maat 41/42 leek opeens een maat 39 dus daar teken ik voor!

Het beste? Ze lopen, ondanks de hak, heel lekker en zijn verbazingwekkend makkelijk te combineren! Zo droeg ik ze al onder een jurkje en staan ze onder skinny jeans ook heel leuk. Bingo!

Related posts: