Mother knows best.

blouse
Afgelopen week kwam ik er op wel heel bijzondere wijze achter dat mijn moeder een trouwe Glambition-lezer is. Schreef ik aan het begin van de week nog over mijn liefde voor knalroze en in het speciaal een zijden blouse van Tommy Hilfiger, kreeg ik aan het eind van de week de mededeling dat ik maar uit moest kijken naar een pakketje. ‘Wat is het dan?’ vroeg ik. ‘Dat is een verrassing,’ zei mama. Een paar dagen later belandde het pakketje dan eindelijk op m’n mat. Ik had in de tussentijd heel wat uurtjes besteed aan proberen te bedenken wat het zou kunnen zijn en stiekem was deze blouse door m’n hoofd geschoten, maar nahh, dat zal toch niet? Dat zou wel een érg goede actie zijn. Maar bij het openen van de doos zag ik het al direct: het was DE blouse! Ik denk zo dat ‘liefste moeder van de maand’-award naar de mijne gaat.

Related posts: