Zuurstokroze; mijn nieuwe lievelingskleur?

zuurstokroze
Hallo! Gelukkig nieuwjaar! Ik hoop dat jullie oud en nieuw allemaal zonder kleerscheuren zijn doorgekomen en dat 2015 heel veel moois gaat brengen! Mijn eigen O&N was gedrenkt in sangria en prosecco en bracht ik door met vrienden en veel Orcanen, heel leuk :)

Goed, dan de verklaring achter bovenstaande zuurstokroze bom. Ik liep tijdens een rondje door de Bijenkorf (mijn favoriete winkel gedurende de sale) en liep tegen bovenstaande fuchsia blouse van Tommy Hilfiger aan. ‘Wauw, wat een prachtkleur,’ dacht ik bij mezelf. Helaas kostte het schatje na een korting van 50% nog steeds 90 euro dus hij ging niet met me mee naar huis, maarrrr het was wel de oorzaak voor mijn nieuwe liefde voor knallend roze. Ik draag eigenlijk heel veel donkere kleuren (vooral grijs en zwart), maar áls ik dan een kleurtje draag dan is het vaak ook BAM! KLEUR! Zo ben ik dol op mijn knalrode jurkje en zijn al mijn hardloopkleren ofwel neonroze of neongeel.
Op de bh van L’agent ben ik ook een beetje verliefd geworden en in de bikini van Seafolly zie ik mezelf ook wel lopen komende zomer. Ojee, is knalroze m’n nieuwe lievelingskleur?

Related posts: