Music Monday – 2

music monday

Op deze mooie herfstdag (is er iets mooier dan een blauwe lucht en oranje blaadjes?) een aantal liedjes waar ik simpelweg heel blij van word. In de vorige Music Monday vertelde ik al dat ik van Cool kids door de kamer kon gaan dansen. Nou, met onderstaande liedjes wil ik ook rondjes draaien met een grote lach op m’n gezicht.

Twin Forks – Back to You
Deze kwam langs in een Spotify afspeellijst en ik voegde ‘m direct toe aan m’n eigen afspeellijst. Wat een heerlijk lied! Ideaal om te luisteren terwijl je gelukzalig door het leven stapt.

Chromeo – Jealous (I ain’t with it)
Ik ben al een hele tijd dol op Chromeo. Sinds ik het uit een tent hoorde komen toen ik in 2011 op Lowlands werkte zijn er telkens momenten geweest waar ik weer verslaafd raakte aan een Chromeo liedje. Een echte fan heb ik mezelf nooit genoemd, maar misschien moet ik dat toch eens overwegen.. je kunt toch niet stilzetten op dit liedje?

Matisyahu – Sunshine
Misschien ben ik zo dol op dit liedje door het moment waarop ik het hoorde. Ik had net een leuke UITweek achter de rug en ik lunchte met vriendinnen in het café waar we die avond ervoor nog hadden gefeest. De zon scheen, ik was omringd met leuke mensen.. het klopte gewoon. Elke keer als ik nu Sunshine luister word ik er weer blij van!

Related posts: