Music monday – 1

music monday

Vroeger had ik op mijn vorige blog altijd de Music Monday waarin ik enkele clipjes liet zien van liedjes die ik had gevonden op youtube. Deze rubriek was best populair en geef de mensen eens ongelijk: nieuwe muziek ontdekken is gewoon heel leuk!

Voor deze eerste muzikale maandag wil ik jullie graag dit album laten horen van Echosmith. Ik hoorde Cool Kids ergens in Spotify en was direct fan. Dit is nou echt zo’n liedje waar ik niet stil bij kan zitten maar moet dansen door de kamer.  Na eerst dat nummer grijs gedraaid te hebben ging ik het verdere album eens bekijken, en wat blijkt? I like it! Luistert makkelijk weg, blijft in je hoofd zitten en is rocky genoeg om er een beetje op te dansen. Het doet me zowel een beetje denken aan Taylor Swift, Paramore en de indiepop waar ik vroeger veel naar luisterde.. maar misschien is dit alleen logisch in mijn hoofd :P 

Andere favorieten: March Into the Sun & Nothing’s Wrong.

Related posts: