Stralend in de bieb.

lach
Soms is het moeilijk om nog een beetje je vrolijke zelf te blijven als er deadlines op je staan te wachten en je rooster je pretty much verplicht om in de bieb te wonen. Desondanks ontdekte ik vandaag dat ik eigenlijk heel gelukkig ben deze week, en wel om deze redenen:

  • Tussen het studeren door kun je koffiedrinken met vrienden en vriendinnen. En dat is eigenlijk zó gezellig.
  • Ik ontdekte deze week dat uni en sociale avonden prima te combineren zijn (dinsdag pubquiz, woensdag twee borrels, donderdagavond feest, vrijdag een borrel.. en dat naast elke dag van 9 tot 4 op de uni doorbrengen). Dat ik nu stralend (doch moe) in de bieb zit komt mede doordat ik zoveel energie haal uit die avonden!
  • Het feit dat er langzaamaan plannen worden gesmeed om twee van m’n beste vrienden uit Lund naar Utrecht te laten komen (ik mag nog niet teveel hopen, maar aaah so exciting!)
  • Dat ik komend jaar iets heel vets ga doen (ik mag het alleen nog aan bijna) niemand vertellen, zo moeilijk)
  • Ik ontdek steeds meer wat ik leuk vind binnen mijn studie en dat motiveert me om telkens nog meer werk te verzetten.

Ik zou wel een dansje kunnen doen door de herfstbladeren (nog meer reden om gelukkig te zijn; het wordt herfst!) maar ik blijf toch nog maar even achter m’n laptop en literatuur zitten ;)

Waar werd jij deze week gelukkig van?

Related posts: