Glambition.nl 2.0

Nee hoor, je bent nog steeds op Glambition.nl, ik besloot alleen de layout eens een flinke make-over te geven. Of nouja, dat heeft een verkoper van Etsy voor me gedaan ; ) Er zijn nog een aantal dingen die moeten gebeuren, zo zijn er opeens geen foto’s meer te zien in de artikelen op de homepage.. help! Maar hopelijk kan dit snel opgelost worden. Voor de rest zal er niet veel veranderen, want ik ben tevreden met hoe het nu gaat. De bezoekersaantallen rijzen nog niet de pan uit, maar dat vind ik niet zo erg. Ik geniet van het schrijven, het fotograferen en het verhalen vertellen. Die >100 bloglovin’ volgers komen vanzelf wel, toch?

Om de komst van deze 2.0 versie te vieren heb ik een stukje geschreven over Glambition.nl en hoe ik bij deze naam kwam. Dat gaat namelijk al heel ver terug! Klik hier om dat te lezen.

Graag hoor ik wat jullie van de nieuwe layout vinden!

Related posts: