On top of the world

top of the world
Sorry voor de afwezigheid, maar vriendlief was op bezoek en dan heb je natuurlijk wel iets beters te doen dan achter je computertje zitten te bloggen!

Zo zijn we naar Kopenhagen geweest, Malmö, Lomma beach, Söderåsen nationaal park geweest en hebben we Lund ontdekt, gewinkeld, gefika’d, international dinner en paasdiner gehad en mijn verlate tropical verjaardagsfeest. Kortom: heel wat! Toen hij op woensdagavond weer vertrok had ik maar 1 dagje om me zielig en alleen te voelen, want daarna kwam mijn roeiploeg me alweer opzoeken! Ook dat was reuze gezellig met brunch, Koningsdag en een tripje naar Kopenhagen.

Ik ga er nog allemaal nog over bloggen, maar voor nu: deze foto van mij in het nationaal park Söderåsen on top of the world, want zo voelde ik me afgelopen weken!

Related posts: