Op zoek naar een tas I

Modalu

Ik ben nooit een tassenverzamelaar geweest. Ik had altijd een klein, vintage quilted leren tasje met een gouden ketting die ik overal mee naartoe sleepte, tot de ketting afbrak en het gedaan was met mijn chanel look-a-like. Daarna heb ik een jaar met een bruin exemplaar van de H&M gelopen, tot de sluiting daarvan zich tegen me keerde en ik er afscheid van moest nemen.

En nu? Nu heb ik dus geen tas meer. Ik prop, als het even kan, alles in m’n broekzak of bh, maar zeg nou zelf: een iPhone in je bh is niet per se classy (bovendien heb ik daar helemaal geen ruimte voor in m’n bh’s.. Hoe doen andere vrouwen dat??) Anyway, het is dus tijd voor een nieuwe tas! Terwijl ik weer eens ASOS afstruinde op zoek naar een koopje kwam ik het merk Modalu tegen. Nooit van gehoord, maar mijn interesse was gewekt. En wauw, wat een prachtige tassen! Op één staat het kleine crossbody tasje, al twijfel ik nog tussen de berry kleur en zwart.. Zwart is natuurlijk altijd handig, maar op de één of andere manier trekt dat donkerroze me ook wel (en misschien helpt de sale prijs daar ook een beetje aan mee.. )

Related posts: