Crop it.

Omdat ik er zo tegen aanhik om de rest van het Lapland verslag te typen (dat gaat namelijk heel veel tijd kosten), moeten jullie daar nog maar even op wachten. Het enige belangrijke voor nu is dat het een geweldige week was!
Dan nu over tot de orde van de dag.. het vinden van een leuke crop top. Het leuke aan mode vind ik dat het zo snel kan veranderen. Had ik een jaar geleden nog keihard gelachen om het idee van het ‘buiktruitje’ (dat is toch super 90s?), ben ik nu driftig op zoek naar DE perfecte crop top. Mijn gympastång lessen (mix van cardio, spiertraining en gewichtsheffen) zijn inmiddels aan het zorgen voor een goed stel buikspieren, dus zodra die geperfectioneerd zijn ben ik ook klaar om de wereld van de crop top te betreden!

Aangezien mijn lichaamsverhoudingen niet helemaal kloppen en ik een miniem bovenlichaam heb moet ik misschien toch maar eens de fysieke winkels in om wat te passen.. maar eerst maar eens wachten op het eind van de maand zodat ik weer wat geld heb om uit te geven :’)

Related posts: